ruimte 3.32 komt vrij per 1 juli

We zoeken: Een beeldend kunstenaar of collectief van beeldend kunstenaars die veel daglicht en hoogte nodig heeft/hebben.

Ruimte die vrijkomt: Een hoog atelier van 99m2 met ramen op het zuiden, aan de Van Diemenstraat in Amsterdam. Ook zijn er drie dakramen. De ruimte is per 1 juli 2021 beschikbaar. Het atelier bevindt zich op de derde verdieping, waar een trap en een kleine personenlift komt. Let op: de toegang tot de ruimte is een lage deur (75x200cm) die via een klein halletje naar de grote ruimte leidt, het vraagt een investering om deze groter te maken. De huur is lager dan het broedplaatstarief in Amsterdam, de borg bedraagt 6 x de maandhuur.

Over het Veem: Vereniging Het Veem biedt werkruimte aan ondernemers die het ideële en het zakelijke willen combineren. De gebruikers van Het Veem zijn kleine bedrijven en kunstenaars. Zij gaan hun eigen weg, maar de verscheidenheid aan bedrijvigheden leidt vaak tot wederzijdse dienstverlening en betrokkenheid. Gebruikers worden automatisch lid van de vereniging en beheren samen het eeuwenoude pand aan de Van Diemenstraat. De huur is ongeveer gelijk aan het broedplaatstarief dat in Amsterdam geldig is.

Procedure

Interesse?
Maak via nieuwkomers@veem.nl een afspraak om de ruimte te komen bekijken. Stuur vervolgens vòòr 10 mei 10.00 uur een mail o.v.v. 'Ruimte 3.32' waarin je uitlegt wat je doet, waarom je dit lichte atelier nodig hebt en waarom je goed zou passen in het Veem. Diezelfde week laten we weten of je uitgenodigd wordt voor een kennismakingsgesprek. Dat vindt plaats via Zoom, op 17 of 18 mei in de avond.